Trailer actiewestern 'Dead For A Dollar': Christoph Waltz versus Willem Dafoe

Trailer actiewestern 'Dead For A Dollar': Christoph Waltz versus Willem Dafoe

Spektakel gegarandeerd...

Neem twee van Hollywoods beste acteurs samen met een oude veteraan achter de camera en het kan bijna niet anders dan dat je vuurwerk krijgt voorgeschoteld. Enter Dead For A Dollar.

Want niemand minder dan de 80-jarige Walter Hill (48 Hrs, Red Heat, Last Man Standing, Bullet To The Head) staat aan het roer van de actiewestern waarin Christoph Waltz en Willem Dafoe de hoofdrollen spelen.

Een eerste trailer is nu online verschenen. Deze kan je hieronder bekijken:

New Mexico, 1897
Het verhaal volgt Max Borlund (Waltz), een beroemde premiejager die is ingehuurd om de politiek progressieve echtgenote van een succesvolle zakenman op te sporen. Zij is ontvoerd door een weggelopen Afro-Amerikaanse soldaat en wordt vastgehouden voor losgeld.

Als Borlund naar het zuiden van de grens reist, komt hij zijn gezworen vijand tegen, de Amerikaan Joe Cribbens (Dafoe), een professionele gokker die jaren eerder dankzij Max in de gevangenis belandde.

Dan ontdekt Borlund dat de vrouw vrijwillig is gevlucht voor haar gewelddadige echtgenoot en dat de soldaat in feit haar romantische partner is. Hij staat nu voor een dilemma: brengt hij de vrouw terug of helpt hij haar in een bloederig gevecht voor vrijheid?

NieuwsFilm

meest populair