'Spider-Man: No Way Home' krijgt belangrijk nieuw filmpje na de aftiteling

'Spider-Man: No Way Home' krijgt belangrijk nieuw filmpje na de aftiteling

De eerste film had nog de trailer voor Doctor Strange 2.

De kaskraker Spider-Man: No Way Home van Marvel Studios en Sony Pictures keert dit weekend terug in de (Amerikaanse) bioscopen met de verlengde versie met de titel Spider-Man: No Way Home - The More Fun Stuff Version, die elf minuten aan nieuwe beelden bevat uit de verwijderde scènes van de film.

Een nieuw bericht op Reddit (via ComicBook.com) gaat in op de verschillen en onthulde dat de film een ​​nieuwe post-credits-scène bevat, de clip die verschijnt in plaats van de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de oorspronkelijke versie van de film.

Andere filmpje na de aftiteling
Volgens het bericht bevat de vervangende scène het laatste schoolnieuwssegment van Betty Brant vóór ze afstudeert en toont foto's van "de avonturen van de tieners op de middelbare school", waaronder de Decthalon in Homecoming en de Europa-reis tijdens Far From Home.

Op alle foto's ontbreekt echter Tom Hollands Peter Parker, na de spreuk van Doctor Strange die de wereld ertoe bracht te vergeten wie Peter Parker is. Deze spreuk zorgt er dus ook voor dat alle documentatie over hem is verdwenen.

No Way Home is een van de grootste hits in het Marvel Cinematic Universe door een kleine $1,9 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair