'Chucky'-ster hunkert naar meer filmterreur, scoort hoofdrol in 'Don't Look at the Demon'

'Chucky'-ster hunkert naar meer filmterreur, scoort hoofdrol in 'Don't Look at the Demon'

In het komende Halloween-seizoen is de actrice weer terug met een volgende paranormale horror.

Outsider Pictures heeft aangekondigd dat de bovennatuurlijke horrorfilm Don't Look at the Demon deze herfst zal uitkomen. In de hoofdrol prijkt Fiona Dourif, onsterfelijk gemaakt door haar rol als Nica uit de Chucky-reeks. Samen met de aankondiging kwam er meteen een trailer uit, die je hieronder kan bekijken!

De film zal als eerst uitkomen in meer dan 100 bioscopen, verspreid over de Verenigde Staten en Canada. Dourif wordt in de cast vergezeld door Harris Dickinson (Where the Crawdads Sing), Jordon Belfi en Randy Wayne, die een groep paranormale onderzoekers zullen spelen.

Waar gaat Don't Look at the Demon over?
De film, geregisseerd door Brando Lee naar een scenario van Alfie Palermo (gebaseerd op een verhaal van Lee), heeft de volgende synopsis: "Onder leiding van het getroebleerde medium Jules (Dourif), gaat een Amerikaans team van paranormale tv-onderzoekers naar het huis van een echtpaar dat beweert onverklaarbare, dreigende verstoringen te hebben ervaren."

De synopsis gaat verder: "Terwijl ze zich in het mysterie verdiepen, stuiten ze op bezittingen en verschijningen die angstaanjagender zijn dan alle andere die ze ooit hebben gezien - daadwerkelijk contact met de andere kant. Terwijl de camera's draaien en lichamen worden bezeten, worden ze onvermijdelijk overrompeld door deze gewelddadige bovennatuurlijke kracht. Hun enige hoop? Jules."

Per 7 oktober zal de griezelige film uitkomen. Bekijk hieronder alvast de trailer!



NieuwsFilm

meest populair