Bewijs: Leonardo DiCaprio dumpt zijn superknappe vriendinnen zodra ze 25 worden

Bewijs: Leonardo DiCaprio dumpt zijn superknappe vriendinnen zodra ze 25 worden

Of is dit toeval?

Er wordt momenteel weer volop geroddeld over het liefdesleven van Leonardo DiCaprio en dat heeft alles te maken met het feit dat hij onlangs zijn relatie met supermodel Camila Morrone zag stranden. Niet heel bijzonder zou je denken, maar hun vlam doofde op wel een heel opvallend moment.

Hollywoodster Leonardo DiCaprio lijkt een sterke voorkeur te hebben voor vrouwen die onder de 25 te zijn. Iedereen die zijn liefdesleven een beetje in de gaten houdt, weet dat hij nog nooit publiekelijk samen is geweest met een vrouw die ouder is dan 25. Zelf is hij inmiddels 47.

Fans van de Titanic-acteur speculeren al jaren dat DiCaprio zijn vriendinnen dumpt zodra ze een kwart eeuw oud zijn. Ook zijn laatste relatie heeft dat patroon dus gevolgd. DiCaprio heeft natuurlijk een unieke positie op de datingmarkt. Hij is erg gewild. Dat maakt ook dat gemakkelijk iemand vindt die voldoet aan zijn eisen.

Niet ouder dan 25
Laten we eens kijken naar zijn datingsgeschiedenis. Zo had hij een relatie met Gisele Bundchen toen zij 18 was en hij 24. Toen het model 23 werd, doofde de vlam. In 2005 kreeg hij iets met Bar Refaeli. Ook dat ging voorbij toen Refaeli 25 werd.

In 2011 was hij kort samen met Blake Lively, die destijds 23 was. Een jaar later kreeg hij iets met de 22-jarige Erin Heatherton. Tussen 2013 en 2014 was Tori Garrn aan zijn zij te vinden. Garrn was 20 toen ze een relatie kreeg met de Hollywoodster.

Daarna werd DiCaprio kortstondig verliefd op de 25-jarige Kelly Rohrbach. Lang heeft die relatie niet geduurd. Tussen 2016-2017 was hij samen met Nina Agdal. Hij leerde haar kennen op 24-jarige leeftijd en zei haar dus gedag toen ze 25 was.

Vervolgens kreeg hij iets met Morrone. Met haar heeft hij het dus best lang volgehouden, maar ook zij kon toen ze eenmaal 25 was geworden niet aan de DiCaprio-vloek ontsnappen.

NieuwsFilm

meest populair