Is een vervolg op Disney+-monsterhit 'Prey' mogelijk?

Is een vervolg op Disney+-monsterhit 'Prey' mogelijk?

Actrice Amber Midthunder laat haar mening horen.

Prey-hoofdrolspeler Amber Midthunder heeft zich onlangs uitgesproken over de mogelijkheden tot een vervolg op de Predator-film. Midthunder speelt in de film de rol van Naru, een jonge Comanche-vrouw die er alles aan doet om het respect van haar stam te winnen. Wanneer ze oog in oog komt te staan met een Predator moet ze alles op alles zetten om het buitenaardse monster uit te schakelen.

Prey kon bij release direct rekenen op lovende reacties van zowel critici als publiek. De actie-horror bleek al snel de best gerecenseerde film uit de Predator-franchise.

Wel of niet?
Door het succes vragen veel fans zich nu af of we een direct vervolg op de film kunnen verwachten. Regisseur Dan Trachtenberg liet eerder al weten dat hij in zijn hoofd wel een idee heeft voor een sequel, mits het verhaal uiteindelijk net zo goed blijkt als dat van de eerste Prey.

Midthunder sprak onlangs met Entertainment Weekly over een mogelijk vervolg. Maar de actrice moest al snel toegeven niks te weten over eventuele plannen. Ze zei er het volgende over:

"Ik heb geen idee wat de plannen voor de toekomst zijn, maar ik vertrouw op de beslissingen die genomen worden. Dan heeft deze film lange tijd ontwikkeld met 20th Century, en dat leidde uiteindelijk tot een geweldig project. Ik weet zeker dat niemand een vervolg wil maken als het niet fantastisch wordt. Wat er ook gebeurt, ik verwacht dat de juiste keuze wordt gemaakt."

Prey is nú te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair