Vrouw van Bruce Willis vertelt over het verdriet rond zijn ernstige ziekte

Vrouw van Bruce Willis vertelt over het verdriet rond zijn ernstige ziekte

De vorm die Bruce heeft, zal acteren in nieuwe films voortaan onmogelijk maken

Begin 2022 maakten de dochters en vrouw van Bruce Willis bekend, dat hij stopt met films maken. De 67-jarige acteur uit de Die Hard-reeks blijkt afasie te hebben, een stoornis waardoor je niet meer goed uit je woorden kunt komen. De vorm die Bruce heeft, zal acteren in nieuwe films voortaan onmogelijk maken.

De oorzaak van zijn ernstige ziekte is niet bekend gemaakt. Maar medewerkers op de filmsets van Bruce Willis melden dat Bruce al jaren worstelt met zijn teksten. Gelukkig heeft Bruce met heel veel hulp en geduld van alle collega's zijn nieuwste filmprojecten wel af kunnen ronden. Daardoor kunnen wij nog wat releases verwachten, zoals de film Paradise City met John Travolta.

Zijn vrouw Emma Heming Willis schreef laatst over haar verdriet op Instagram:

"Dit was een zomer van zelf ontdekken, nieuwe hobby's vinden, uit mijn comfortzone gaan en actief blijven. Mijn verdriet kan mij verlammen. Maar ik leer hoe ik er mee om kan gaan. Zoals mijn stiefdochter mij vertelde, is verdriet de puurste vorm van liefde. Ik hoop dat jij daar ook troost in vindt."

Het artikel met meer informatie over Bruce staat hier bij Huffington Post. Het Instagram-bericht van zijn vrouw staat hieronder.



Emma en Bruce hebben samen twee kinderen. Zoals meestal is Bruce heerlijk ontspannen bij zijn gezin, zoals je ziet in het bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair