Gerucht: 'Aquaman 2' heeft re-shoots gehad met (...) als vervanger van Amber Heard

Gerucht: 'Aquaman 2' heeft re-shoots gehad met (...) als vervanger van Amber Heard

Een naam waar fans al maanden om schreeuwen...

De zeer publieke vete tussen Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp leek lang in het voordeel van de actrice uit te vallen, maar sinds de laatste rechtszaak liggen de kaarten iets anders.

Een populaire internetcampagne eiste dat Heard zou worden vervangen als Mera in het aankomende vervolg Aquaman and the Lost Kingdom.

Een petitie om haar helemaal uit de film te verwijderen ging in een mum van tijd viraal. Inmiddels hebben meer dan 4,5 miljoen mensen deze ondertekend, dus wordt het heel moeilijk voor Warner Bros. om dit te negeren.

Momenteel zijn er geen concrete aankondigingen dat Heard wordt ontslagen (hoewel er al berichten zijn dat haar rol tot een minimum beperkt is), maar er is wel een ander opmerkelijk gerucht verschenen.

Emilia Clarke
Enkele fans merkten namelijk op dat de naam van Emilia Clarke (Game of Thrones) op Google in de castlijst is verschenen. Uiteraard kan dit gewoon een simpele fout zijn, maar sommigen zijn ervan overtuigd dat het een hint is dat Heard is vervangen en er re-shoots zijn geweest met Clarke.

De actrice wordt al langer genoemd om naast Jason Momoa te spelen (in GoT hadden de twee al een warme chemie). Nogmaals, er is geen officiële bevestiging over wat dan ook, maar er zijn onlangs extra opnames geweest om Ben Affleck toe te voegen, dus helemaal onwaarschijnlijk is het niet.

NieuwsFilm

meest populair