Waarom Bradley Cooper weer een relatie wil met dit topmodel

De acteur en zijn ex hebben een serieuze kinderwens volgens dit nieuwe gerucht.

FilmTotaal 4 september 2022 11:25 in Celebrity
Hangt er een verzoening in de lucht voor Hollywoodacteur Bradley Cooper en topmodel Irina Shayk? De sterren, die tot 2019 officieel samen waren, deelden deze week foto's van een gezamenlijke vakantie. Volgens Page Six zouden de twee serieus overwegen om hun relatie een nieuwe kans te geven en zelfs meer dan dat.

"Dit was een echte familievakantie en ze overwegen om hun relatie een nieuwe kans te geven", vertelt een anonieme bron aan de bekende Amerikaanse gossipsite. Er gaan al maanden geruchten dat Cooper en Shayk weer verliefd op elkaar zouden zijn en deze vakantie vormt daarvoor het ultieme bewijs.

De beroemdheden zouden niet alleen serieus overwegen om hun relatie weer de status 'officieel' te geven, maar schijnen ook een gedeelde kinderwens te hebben. Cooper en Shayk kregen eerder samen een dochtertje genaamd Lea. Zij is inmiddels vijf.

"Ze hebben beiden na hun breuk geen serieuze relaties met anderen gehad en zijn allebei enthousiast over het idee om nog een kindje samen te nemen", aldus de bron.

Geen Bennifer 2.0
De insider vervolgt: "Dit is niet een nieuwe Affleck-Lopez-situatie, waarbij ze constant in elkaars achterhoofd zitten. Het is meer dat ze denken... waarom ook niet? Ze zijn toch al op elkaar aangewezen omdat ze samen al een dochter hebben en vinden het prima om eindelijk met elkaar te settelen".

NieuwsFilm