Nieuwe Marvel Studios-film 'Black Panther: Wakanda Forever' verkeerde in forse problemen

Nieuwe Marvel Studios-film 'Black Panther: Wakanda Forever' verkeerde in forse problemen

Black Panther: Wakanda Forever verkeerde in diepe problemen door Letitia Wright.

Black Panther: Wakanda Forever had bijna te maken met serieuze problemen door toedoen van actrice Letitia Wright. Dat vertelt Deadline-verslaggever Justin Knoll.

Knoll verscheen bij de podcast The Town with Matt Belloni en onthulde dat de opnames van Black Panther: Wakanda Forever behoorlijk verstoord werden door een paar van de dingen die Wright deed.

Black Panther: Wakanda Forever-problematiek
Vooral het standpunt van de actrice over het vaccin tegen het coronavirus was problematisch voor filmstudio Marvel Studios. Dat niet alleen: toen ze terug moest keren naar het Verenigd Koninkrijk om de opnames te hervatten in november 2021, was het feit dat niet bekend was wat haar vaccinatiestatus was, echt een probleem voor de studio.

Immers kon Wright niet terugkeren naar de opnames als ze geen vaccin had gekregen.

De problemen rond Wright begonnen in december 2020, toen ze op haar intussen verwijderde Twitter-account anti-vaccinatie retoriek uitte, evenals anti-trans berichten plaatste.

Wright zou die meningen gedeeld hebben op de set, wat weer leidde tot problemen. Overigens ontkende zij zelf dat ze zich misdragen heeft op de filmset. Marvel Studios en Disney hebben niet gereageerd.

NieuwsFilm

meest populair