Halle Berry over haar extreem rauwe naaktscène in 'Monster's Ball'

Halle Berry over haar extreem rauwe naaktscène in 'Monster's Ball'

Ze ging alleen akkoord met filmen, als hij net zo naakt zou zijn als zij

Halle Berry ging naakt in minimaal twee films. Haar eerste naaktscène in Swordfish gaf haar de moed om die extreme, rauwe naaktscène in Monster's Ball te accepteren. Dat verhaal over twee gebroken mensen leverde haar een Oscar op voor beste actrice.

Een naaktscène lijkt acteurs zo gemakkelijk af te gaan. Maar niets is minder waar. Sommigen zijn verschrikkelijk nerveus vooraf en moeten zich moed inspreken. Bij zo'n intieme kijk op je lijf ben je namelijk lange tijd overgeleverd aan een groot team medewerkers, die wel hun kleren aan hebben. Het is een vreemde manier van in de spotlights staan.

De 56-jarige Halle Berry had overigens voorwaarden gesteld aan die naaktscène met acteur Billy Bob Thornton. Ze ging alleen akkoord met filmen, als Billy Bob net zo naakt zou zijn als zij. In die tijd kwam de mannelijke acteur er vaak genadig af met alleen een glimp van een bloot deel.

Hun film rond helen van trauma en pijn is een intense beleving. De lange scène waarin zij vrijen is expliciet. Er is niets romantisch aan. Halle gaf toe dat die rauwe naaktscène haar schrik aanjoeg.
"Maar tegenwoordig kijk ik naar die beelden en vraag mij af wie dat meisje is."

Het artikel bij BuzzFeed staat hier. Hieronder komen een aantal personages voorbij in haar Instagram-bericht.



NieuwsFilm

meest populair