Topactrice uit 'The Hunger Games' deelt eindelijk de naam van haar zoon (of dochter!)

Topactrice uit 'The Hunger Games' deelt eindelijk de naam van haar zoon (of dochter!)

Eerlijk over haar moederschap, geslacht van haar baby en haar nieuwe film

De baby van Jennifer Lawrence werd in februari 2022 geboren, maar zij vertelde niets over haar moederschap en het geslacht van haar kind. Het bleef stil, tot zij een interview accepteerde van Vogue voor het oktobernummer.

Daar vertelde de 32-jarige topactrice uit The Hunger Games en Red Sparrow dat zij een zoontje heeft gekregen en Cy heeft genoemd, een favoriete kunstenaar van haar echtgenoot, een galerijhouder.
"Praten over het moederschap is eng. Het gevoel is voor iedereen anders, dus vertelde ik maar niets. Na verschillende verhalen van vriendinnen weet ik, dat ik voor mijzelf mag spreken."

"De ochtend na de geboorte leek het voor mij alsof ik opnieuw aan mijn leven begon. Ik was meteen verliefd op mijn baby. En ik word verliefd op elke baby die ik tegenkom. Ze zijn bijzonder."

"Veel van mijn films zijn gebaseerd op mijn moeder en mijn jeugd. Ik vraag mij af wat er gaat gebeuren als ik mijn kind zie opgroeien."

Haar nieuwe film Causeway komt eerdaags uit, de eerste film die zij met haar eigen productiemaatschappij Excellent Cadaver filmt. Bij het script kreeg Jennifer een vrouwelijke regisseur aanbevolen en het klikte meteen. Deze Neugebauer kende op haar beurt weer de ideale mannelijke hoofdrolspeler voor dit moeilijke drama, Brian Tyree Henry.

De film draait om posttraumatische stress van haar als soldaat en het weer wennen thuis. Een deel van de filmopnamen vond plaats voor de pandemie. Door de lange stop in filmen, veranderden wat ideeën over de film en namen zij aanvullende scènes op.

Het artikel in Vogue staat hier. Jennifer beantwoordde ook 73 vragen voor Vogue in het filmpje hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair