De nieuwste Marvel-film staat nu op Disney+

De nieuwste Marvel-film staat nu op Disney+

Thor: Love and Thunder nu te zien op streaming.

Begin juli verscheen de grote Marvel-film Thor: Love and Thunder in de bioscopen en vanaf vandaag staat de knotsgekke vierde film over Thor ook op Disney+, zonder bijbetaling.

Uiteraard hebben Chris Hemsworth en Natalie Portman twee van de belangrijkste hoofdrollen, maar we komen Gorr the God Butcher van Dark Knight-acteur Christian Bale tegen.

En zo zijn er meer personages in de film. Denk maar aan Tessa Thompson als Valkyrie en de verschillende leden van de Guardians of the Galaxy. Ook Korg van regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en de magische geiten Toothgnasher en Toothgrinder brengen een hoop vermaak.

Thor: Love and Thunder nu op Disney+
Met een opbrengst van $755 miljoen scoorde de vierde Thor-film zeer netjes, al was het budget met $250 miljoen enorm. De ontvangst was voor een film in het Marvel Cinematic Universe wel erg matig te noemen, al mag de 65% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes nog altijd voldoende genoemd worden.

Vandaag is het Disney+ Day en samen met nog een aantal films, series en andere producties staat Thor: Love and Thunder nu online.



NieuwsFilm

meest populair