Hoe ziet actrice Brooke Shields er nu eigenlijk zonder make-up uit?

Hoe ziet actrice Brooke Shields er nu eigenlijk zonder make-up uit?

'Blijf zoveel mogelijk van je wenkbrauwen af'

Sommige actrices en topmodellen blijven in je geheugen zitten, zoals Brooke Shields. Het voormalige kindsterretje (al vanaf 11 maanden voor de camera!) heeft nog altijd een perfecte houding, een geweldige look en een nuchtere kijk op haar beroemde status. De nu 57-jarige uit A castle for Christmas en de serie Suddenly Susan raakte in opspraak als model, vanwege haar volle wenkbrauwen die compleet naast trends bleven.

En nog altijd zegt zij, zoals je hier kunt lezen bij Nouveau:
"Blijf zoveel mogelijk van je wenkbrauwen af. Pluk alleen het minimale. Ze zijn zoals ze zijn en ze geven jou die unieke uitstraling. Bij mij zijn mijn wenkbrauwen een keer gefatsoeneerd door een beroemd wenkbrauwmens. Dat was een ramp. Ik was er kapot van en blij dat het weer aangroeide."

No make-up
Voor Vogue durfde zij laatst compleet gestript van alle make-up haar huidverzorgingsroutine uit te leggen voor de camera. Haar huid is fris en schoon. Het schemert wat blauw en bevat sproeten en rimpels. Brooke ziet er prachtig uit, zeker voor haar leeftijd. Eerlijk vertelt zij dat haar inzicht in verzorging is bijgesteld. Ze doet nu veel meer aan haar huidverzorging dan vroeger, maar laat juist de voeding los.

De video geeft goede tips voor de oudere huid. Zo start Brooke met een milde cleanser, een collageen-supplement, extra oogverzorging en meer. Voor de make-up gebruikt zij onder andere twee kleuren foundation, oogschaduw, mascara en lippenstift.

Ondertussen deelt zij goede inzichten als:
"Nu ik wat ouder ben en een minder elastische huid heb, realiseer ik dat ik mild voor mijn huid moet zijn."

"Ik heb regelmatig bepaalde voedingsmiddelen gelaten vroeger. Tegenwoordig laat ik alleen de wijn weg voor een fotoshoot. Wijn droogt mijn huid uit."

"Ik houd van het ritueel. Ik houd van gezichtsmaskers en alles wat mijn huid verwent. Ik probeer bijna alles uit. Nieuwe behandelingen proberen vind ik leuk."

"Ik heb mezelf nooit geïnteresseerd in make-up. Ik denk dat het komt omdat het altijd voor mij wordt aangebracht. Ik vind de extreme looks erg mooi voor de camera. Maar zelf ben ik van less is more. Ik gebruik zo weinig mogelijk make-up. Al kan de mascara niet dik genoeg zijn."

"Iedereen vraagt het: maar mijn haar is echt. Daar ben ik erg blij mee, want mijn haren hebben extreme dingen meegemaakt voor de perfecte look."

Het artikel in Vogue staat
hier
. Het filmpje staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair