Tom Hanks speelde bijna deze rol in 'Solo: A Star Wars Story'

Tom Hanks speelde bijna deze rol in 'Solo: A Star Wars Story'

Hoewel het enkel en alleen om een cameo gaat, vindt de acteur het zonde dat het er niet van kwam.

Star Wars staat erom bekend dat de nodige grote sterren cameo's spelen in de films. Denk bijvoorbeeld maar aan Daniel Craig als stormtrooper in The Force Awakens. Niemand minder dan Tom Hanks was bijna ook in een Star Wars-film te zien.

De iconische acteur, o.a. bekend van Forest Gump en Saving Private Ryan, zou normaal gesproken in Solo: A Star Wars Story opduiken, maar helaas stak zijn overvolle agenda daar een stokje voor.

Reactie
Hanks laat zich er nu over uit: "Ik had er gewoon niet genoeg tijd voor. Ik vind dat wel echt jammer, want ik had het maar wat graag gedaan! Zoveel bekende mensen gingen mij al voor. Zelfs hoge piefen van grote studio's hebben in een stormtrooperpak gezeten, dus ik had het ook wel leuk gevonden".

Het lijkt erop dat het dus enkel en alleen gaat om een cameo als stormtrooper, maar het hoeft nog niet te laat te zijn!

Nieuwe projecten
Het is namelijk al een tijdje bekend dat Taika Waititi een Star Wars-film gaat maken, en hij zou hier begin volgend jaar al aan willen beginnen. Ook doet het gerucht de ronde dat Rian Johnson terugkeert voor meer films. Misschien wil een van deze twee regisseurs wel samenwerken met Hanks!

NieuwsFilm

meest populair