Zac Efrons keiharde 'Baywatch'-training zorgde voor behoorlijk veel problemen

Zac Efrons keiharde 'Baywatch'-training zorgde voor behoorlijk veel problemen

De acteur had een goddelijk lichaam, maar moest daar ook een prijs voor betalen.

Zac Efron zag er dan misschien wel goddelijk uit voor Baywatch, leuk was dit niet. Sterker nog, vanwege de keiharde training kreeg de acteurs zelfs de nodige problemen.

Efron speelt een van de hoofdrollen in de Baywatch-film, waar hij enorm gespierd voor was. Tijdens een recent interview laat de acteur weten dat dit allesbehalve prettig was: "Mijn Baywatch look is niet iets waar je voor zou moeten willen gaan".

Behoorlijk lastig
Zo vervolgt hij: "Je kan er eigenlijk ook niet zo uitzien. Het lijkt bijna nep. Dat komt omdat ik bijna geen water in mijn lichaam had, maar dat is echt niet goed voor je. Ik heb liever wat extra vet".

De acteur kreeg zelfs gezondheidsproblemen: "Ik kon niet meer slapen en viel echt in een zware depressie. Dit heeft een lange tijd geduurd. Ik was gewoon helemaal op en leeg. Ik had dan ook echt tijd voor mezelf nodig om beter te kunnen worden".

Anders
Zefron dacht er een tijdje over na om helemaal niks meer te doen aan fitness, maar dit was ook niet de oplossing: "Ik deed een tijdje gewoon echt waar ik zin in had en at alles. Ik dacht dat dit geweldig zou voelen, maar ook dit was niet fijn".

"Ik voelde me slecht, voornamelijk omdat ik ongezond met mijn lichaam omging. Ik voelde me slap, dus ook dat doe ik niet meer. Je moet gewoon de juiste balans vinden en doen wat je lekker vindt voelen!"

NieuwsFilm

meest populair