Foto: de nieuwe jonge vlam voor Leonardo DiCaprio

Foto: de nieuwe jonge vlam voor Leonardo DiCaprio

Camila Morrone is nog niet de deur uit of Maria Beregova staat alweer op de stoep.

Leonardo DiCaprio had enkele jaren een relatie met actrice Camila Morrone, maar recentelijk gingen de twee sterren uit elkaar. DiCaprio laat er echter geen gras over groeien, want de 47-jarige Oscarwinnaar heeft alweer een twintiger aan de haak geslagen.

Het is geen geheim dat de wereldberoemde acteur op jongere vrouwen valt. Zijn datingleven is zelfs inmiddels uitgegroeid tot een 'meme', aangezien DiCaprio altijd zijn vriendinnen dumpt zodra ze 25 jaar oud zijn. Hetzelfde geldt voor Morrone (o.a. bekend van Mickey and the Bear).

Nieuwe vriendin
DiCaprio's nieuwe vriendin is wederom een model, namelijk de 22-jarige Oekraïnse Maria Beregova. De twee werden al samen gespot op het bekende Franse strand Saint-Tropez. Hoewel ze elkaar pas voor het eerst tegen het lijf liepen in juli, spatten de vonken er nu al vanaf.

Beregova zette echter recentelijk zelf ook een punt achter haar huwelijk met Ahmed Masoud Abdelhafid, die bekend staat om zijn banden met de overleden Libische dictator Muammar Gaddafi. Bekijk hieronder enkele kiekjes van Beregova.



NieuwsFilm

meest populair