Volgende grote Netflix-thriller krijgt pakkende poster

Volgende grote Netflix-thriller krijgt pakkende poster

Glass Onion: A Knives Out Mystery verschijnt later dit jaar.

Gisteren kreeg je al de eerste trailer te zien voor Glass Onion: A Knives Out Mystery, het vervolg op de whodunit-thriller Knives Out in 2019. Nu hebben we ook het bijhorende, strakke affiche, met daarop uiteraard Daniel Craig als de charmante rechercheur Benoit Blanc.

Regisseur, scenarist en producent Rian Johnson in een persbericht: "De zin waar ik steeds op terugkwam en als over de eerste film sprak, is: 'Het is een achtbaan en geen kruiswoordpuzzel.' Het is een veelgemaakte fout bij het schrijven van whodunits, dat je denkt aan een kruiswoordpuzzel, en dat het leuke is dat het publiek het allemaal gaat analyseren en uitzoeken."

Nieuwe poster Knives Out 2
In het vervolg op Knives Out reist detective Benoit Blanc af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een nieuwe cast een bonte verzameling van verdachten vormt.

Bekijk de afbeelding
De cast bestaat ook uit de namen Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista. Vanaf 23 december op Netflix. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair