Magische eerste trailer met prinses Amy Adams voor 'Disenchanted'

Magische eerste trailer met prinses Amy Adams voor 'Disenchanted'

Dat wordt weer vrolijk dansen en zingen...

Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) vond de D23 Expo plaats waar Walt Disney Studio's de fans heeft getrakteerd op veel nieuws over hun aanstaande projecten. En eentje daarvan is Disenchanted.

Zowel een eerste trailer als een eerste poster zijn onthuld voor het langverwachte vervolg op de muzikale hit Enchanted uit 2007, welke vanaf november op Disney+ te streamen zal zijn.

De magische teaser laat het publiek zien wat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) hebben gedaan sinds ze 15 jaar geleden trouwden. Bekijk deze hieronder:


Ze leefden lang en (on)gelukkig?
Helaas is Giselle gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville op zoek naar een meer sprookjesachtig leven.

Helaas is dit niet de snelle oplossing waarop ze had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe (Maya Rudolph), waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt.

Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden was, wendt ze zich tot de magie van Andalasië voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair