Eerste beelden Disney's 'Haunted Mansion' zijn veelbelovend

Eerste beelden Disney's 'Haunted Mansion' zijn veelbelovend

En er zijn een paar grote namen toegevoegd aan de cast van de attractie-verfilming.

Tijdens de eerste dag van Disney's D23 Expo zijn de eerste beelden vertoond van de langverwachte nieuwe Haunted Mansion-film. En die beelden brachten een aantal onthullingen met zich mee!

Tijdens het panel dat werd gehouden voor de film werd bevestigd dat ook Winona Ryder en Dan Levy van de partij zijn. We zagen in 2003 al eens een film gebaseerd op de Disney-attractie, maar die film met Eddie Murphy was lang niet zo succesvol als Pirates of the Caribbean, die ook dat jaar verscheen. Nu wordt er dus een nieuwe poging gedaan om de attractie eer aan te doen.

En hoewel de beelden, die hun weg nog niet online hebben gevonden, nog niet heel veel onthullen, werden wel een hoop cameo's getoond, was Danny DeVito te zien en waren er meerdere shots van seance-kamers en geheime doorgangen.

Geesten en sterren
In de nieuwe film zien we hoe een dokter (Rosario Dawson) en haar 9-jarige zoon (Chase Dillon) een nieuw leven willen starten in een opvallend betaalbaar landhuis in New Orleans. Ze komen er echter al snel achter dat het behoorlijk spookt in het huis. Ze schakelen daarop de hulp in van een priester (Owen Wilson), die op zijn beurt hulp krijgt van een paranormale expert (LaKeith Stanfield), een waarzegster (Tiffany Haddish) en een nukkige geschiedkundige (DeVito).

Haunted Mansion bereikt in maart 2023 de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair