Liet Olivia Wilde belangrijkste 'Don't Worry Darling'-scènes door Florence Pugh filmen?

De regisseuse zelf zegt dat dit lariekoek is.

Er was, en is nog steeds, bijzonder veel te doen over Don't Worry Darling. Zo doen meerdere geruchten de ronde dat Florence Pugh het niet echt naar haar zin zou hebben gehad, dat Harry Styles op Chris Pine gespuugd zou hebben en dat Shia LaBoeuf ontslagen werd, al zegt de acteur zelf vertrokken te zijn. Nu is er wederom een nieuwe controverse.

Nu wordt namelijk gezegd dat Pugh bepaalde cruciale scènes regisseerde i.p.v. van regisseuse Olivia Wilde. Dit verhaal krijgt echter zoveel aandacht dat Wilde (zij is eveneens in de film te zien) nu van zich afbijt.

Belachelijk
Het is duidelijk te merken dat Wilde het een belachelijk verhaal vindt: "Het is ironisch dat we het hier uberhaupt over moeten hebben. Het idee alleen al dat ik me niet vijf seconden zou kunnen concentreren en meteen afgeleid zou zijn als regisseuse slaat nergens op".

"Ik was altijd als eerste aanwezig op de set en ik vertrok altijd als laatste. Hier genoot ik enorm van. Het was een droom die uitkwam, dus ik heb echt geprobeerd er het meeste van te maken!"

Samenwerking
Ook laat Wilde weten dat er totaal geen sprake is van een ruzie tussen haar en Pugh: "Florence deed precies waarvoor ik haar gevraagd heb voor de film en dat deed ze verdomd goed. Ze blies me echt van mijn sokken. Elke dag wist ze me weer te verassen met haar acteerwerk. We hebben dan ook prima samengewerkt".

NieuwsFilm

meest populair