Indiana Jones en zijn sidekick Short Round na bijna 40 jaar herenigd

Indiana Jones en zijn sidekick Short Round na bijna 40 jaar herenigd

Oftewel Harrison Ford en Ke Huy Quan...

Op de D23 Expo vinden er momenteel heel wat onthullingen plaats, maar tevens was er een hartverwarmende reünie tussen twee oude vrienden.

Op het event was onder meer acteur Harrison Ford aanwezig tijdens een panel voor Indiana Jones 5. Een andere aanwezige speelde toevallig bijna vier decennia eerder in een 'Indy'-avontuur.

Het gaat hier om voormalig kindsterretje Ke Huy Quan, voor de fans natuurlijk bekend als sidekick Short Round uit The Temple of Doom (1984).

En met beiden in hetzelfde gebouw, kon men de kans op een hereniging niet laten schieten. Quan postte op zijn Instagram een foto van zichzelf met Ford, extatisch om zijn voormalige co-ster zoveel jaren later te zien:


Terugkeer
Quan speelde verder in de iconische jaren '80 klassieker The Goonies en keerde na een sabbatical de afgelopen jaren terug naar zowel het grote als het kleine scherm met een veelgeprezen optreden in Everything Everywhere All At Once en binnenkort in seizoen 2 van Marvel's Loki.

Hoewel hij geen rol heeft in Indiana Jones 5, geeft hij wel aan ooit terug te willen keren als een volwassen Short Round, mocht de franchise doorgaan.

NieuwsFilm

meest populair