Alexandra Daddario toont strak lijf bij het zwembad op Insta-foto

Alexandra Daddario toont strak lijf bij het zwembad op Insta-foto

De ster uit Baywatch in bikini.

Nog niet eens zo heel lang geleden was actrice Alexandra Daddario een naam die veel op het internet werd opgezocht. Toch verdween ze een langere periode naar de achtergrond, maar ze lijkt ondertussen weer op de terugweg.

De in Manhattan, New York City geboren brunette debuteerde ooit in de tv-serie All My Children en ze had zelfs al een mini-rolletje in The Sopranos. Via Law & Order, The Babysitters en uiteraard de Percy Jackson-films werd ze pas echt bekend door haar bijrol in de HBO-serie True Detective.

Daarna kwamen er grote rollen in onder meer San Andreas, American Horror Story, The Choice en Baywatch, maar vervolgens dook ze op in steeds minder grote titels. Met de serie The White Lotus deed ze weer goede zaken en met de nog te verschijnen producties Wildflower en Anne Rice's Mayfair Witches volgt mogelijk meer succes.

Opvallend op Instagram
"Emmy weekend jump!!!" schrijft Alex bij een nieuwe foto op Insta. We zien de brunette in bikini het zwembad in springen.


Wil je zien hoe de 36 jarige Alexandra Daddario eruit ziet bij het zwembad? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair