Deze spannende thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Deze spannende thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

End of the Road wordt erg goed bekeken.

De Netflix Top 10 heeft in een klap een nieuwe aanvoerder en die film luistert naar de titel End of the Road. De film kiepert de vorige koploper Love in the Villa van de eerste stek af.

De thriller End of the Road verscheen afgelopen vrijdag op Netflix en werd geregisseerd door Millicent Shelton. De hoofdrollen zijn voor Queen Latifah, Ludacris, Beau Bridges, Mychala Faith Lee, Shaun Dixon en Frances Lee McCain.

De ontvangst van de Netflix Original is er wisselend te noemen. Op Rotten Tomatoes staat de misdaadthriller op slechts 28 procent na 18 recensies. Het publiek komt niet verder dan 20 procent. Deze percentages geven in ieder geval aan dat je geen kwalitatieve topfilm hoeft te verwachten.

End of the Road nu op Netflix
Een reis per auto door het land verandert in een nachtmerrie voor de onlangs weduwe geworden Brenda, haar twee kinderen en haar broer Reggie. Na getuige te zijn geweest van een brute moord, bevindt de familie zich in het vizier van een mysterieuze moordenaar. Ze zijn alleen in de woestijn van New Mexico en afgesneden van elke hulp. Brenda wordt weldra in een dodelijk gevecht getrokken om haar familie in leven te houden.

Zin in End of the Road? Je vindt de film nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair