Beyoncé wordt verrast door vele sterren!

Beyoncé wordt verrast door vele sterren!

Veel beroemdheden maakten tijd vrij voor haar 41ste verjaardag

In Bel-Air was het afgelopen weekend even drukker dan normaal, want Beyoncé vierde haar 41ste verjaardag. De zangeres en actrice gaat al zolang mee in de film- en muziekindustrie, dat veel beroemdheden met plezier voor haar tijd vrij maakten.

Voor haar 'birthday bash' kwamen rijen sterren in de meest waanzinnige en uitdagende outfits voorbij. Zo gooide Kim Kardashian haar haren los, terwijl zij een sensationele catsuit droeg met hoge hakken. Het zwart met rood paste haar goed en deden haar rondingen goed uitkomen.

Uitdagende feestkleding
Haar zusje Khloé koos voor een doorzichtig zilveren rokje en een topje met lange mouwen. Onder haar kleding is haar shapewear duidelijk zichtbaar, terwijl zilveren laarzen het geheel afmaken.

Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp, droeg een strak, groen jurkje. De jurk is doorzichtig en laat blauw ondergoed zien. Haar blauwe slippers met hoge hakken maken het geheel af. Lily-Rose zal eerdaags in een serie op HBO te zien zijn.

Glitter en glamour
Megan Fox en haar verloofde Machine Gun Kelly kozen voor een theatrale look met veel bont en glitter. Iets verderop werd Zendaya gespot met een opvallend blonde pruik. En ook Drake, Adele en Bella Hadid kwamen voorbij in uitdagende feestkleding.

Maar waarom één en al glitter en glamour? Sexy Megan Fox onthult staand in een glitter-bikini met lange kousen op haar Instagram: "Het thema was roller disco."



Het artikel in de Daily Mail met foto's en filmpje staat hier.

En intussen smeken fans van Beyoncé op Instagram om meer informatie over haar nieuwste album, zoals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair