Trailer nieuwste Disney-film enorm veel bekeken

Trailer nieuwste Disney-film enorm veel bekeken

The Little Mermaid-beelden meer dan 100 miljoen keer gezien in eerste 24 uur.

Afgelopen weekend trakteerde Disney de liefhebbers op de eerste trailer voor de live action-sprookjesfilm The Little Mermaid. In de beelden kregen we een eerste blik op actrice Halle Bailey als de levensachte kleine zeemeermin Ariel.

Nu blijkt dat die teaser trailer erg goed is bekeken online. De eerste beelden uit de verfilming van de gelijknamige animatieklassieker uit 1989 werd volgens Variety naar verluidt wereldwijd meer dan 104 miljoen keer bekeken in de eerste 24 uur, en dat is exclusief de cijfers uit het VK, Ierland of Australië.

En dat aantal is ver boven de trailers van eerdere live action-films van Disney, zoals Beauty and the Beast (98 miljoen), Aladdin (74 miljoen views) en Cruella (68 miljoen views).

Trailer The Little Mermaid
Rob Marshall (Mary Poppins Returns, Chicago) regisseerde de sprookjesfilm, waarin ook Jonah Hauer-King, Art Malik, Noma Dumezweni, Javier Bardem en Melissa McCarthy te zien zijn. Daveed Diggs, Jacob Tremblay en Awkwafina spreken stemmen in. The Little Mermaid gaat in première eind mei 2023.



NieuwsFilm

meest populair