Harry Styles krijgt mentale klap door nieuwe film

Harry Styles krijgt mentale klap door nieuwe film

Het verhaal deed Styles iets enorm belangrijks beseffen.

Velen kennen Harry Styles nog als een van de vijf leden van boyband One Direction. Met films als Dunkirk en het aankomende My Policeman is te merken dat de transitie naar het witte doek ook succesvol begint te worden.

In My Policeman speelt Styles een Engelse politieagent die een liefdesverhouding met zowel zijn eigen vrouw als een museumconservator heeft. Ongeveer veertig jaar later proberen deze personages dit uit te praten met elkaar. De acteur hield een duidelijk gevoel over na het filmen van dit project.

Gemiste kansen
In een interview tijdens het Toronto Filmfestival geeft hij aan: "De reden waarom het verhaal zo verwoestend is, heeft te maken met verspilde tijd. Ik denk dat dit het wreedste gevoel is dat iemand kan hebben."

"Uiteindelijk is dit het enige dat we niet binnen handbereik hebben en het enige dat we niet terug kunnen krijgen. Wat er voor mij toe doet is dat ik kan terugkijken aan de verleden tijd met mensen van wie je houdt"

Release
De film zal vanaf 21 oktober in de bioscoop verschijnen. Daarnaast is het vanaf 4 november ook op Amazon Prime Video te streamen.

NieuwsFilm

meest populair