Echtgenote van Elvis Presley krijgt ook eigen film

Echtgenote van Elvis Presley krijgt ook eigen film

Nu valt te zien hoe Priscilla Presley haar hectische leven met 'The King of Rock & Roll' beleefd heeft.

Eerder dit jaar kwam de film Elvis uit. Hierin werd op een indrukwekkende manier de opkomst en ondergang van Elvis Presley vertoond. In de nieuwe biopic Priscilla wordt het verhaal vanuit het perspectief van echtgenote Priscilla Presley verteld.

Menig filmkijker zal twijfelen of dit nou ook zo interessant is. Aan de andere kant is Priscilla zelf ook voor een lange periode succesvol actrice en zangeres geweest en heeft zij een kant van Elvis gezien die alleen bij haar echt bekend zal zijn.

Bekende gezichten
Dit nieuwe project zal worden geregisseerd door Sofia Cappola en heeft een aantal bekende namen in de cast. Zo speelt Cailee Spaeny (Bad Times at the El Royale) de rol van Priscilla en Jacob Elordi (Euphoria) 'the King of Rock & Roll' zelf.

Elordi zelf lijkt dit nieuws ook al bevestigd te hebben, door een aantal foto's van Elvis op zijn Instagram pagina te delen.

Boek
De film zal zijn gebaseerd op het memoir van Priscilla, genaamd Elvis and Me. Het zal interessant worden om te zien in hoeverre de film een afspiegeling van het boek zal zijn, of juist meer een creatieve interpretatie ervan.

NieuwsFilm

meest populair