Terugkeer van Thanos lijkt echt onvermijdelijk

Terugkeer van Thanos lijkt echt onvermijdelijk

Disney zal toch nog wel meer willen verdienen?

We hebben al heel wat verschillende slechteriken voorbij zien komen in het MCU, maar de meest indrukwekkende is toch wel zonder twijfel Thanos. Hoewel zijn verhaal erop lijkt te zitten, doet nu het gerucht de ronde dat hij misschien wel terugkeert!

Jarenlang werd er opgebouwd naar Thanos. Zo kregen we hem af en toe te zien op het einde van verschillende superheldenfilms, maar in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame liet hij eindelijk zien waar hij daadwerkelijk toe in staat is.

Meer?
Thanos weet alle Infinity Stones te verzamelen en wordt enorm krachtig, maar op het einde weten de Avengers hem toch te verslaan. Hoewel Thanos dus het loodje legt, laat de bedenker van het personage, Jim Starlin, nu weten dat er misschien nog wel meer inzit.

Tijdens een recent interview zei Starlin het volgende: "Thanos was enorm indrukwekkend en een groot succes. Niet alleen kan je hem ergens wel begrijpen waarom hij doet wat hij doet, hij is ook gewoon gigantisch gaaf!"

Kassa
Zo vervolgt Starlin: "Ik denk dan ook wel dat we hem nog gaan zien. Disney heeft enorm veel aan hem verdiend en ze kunnen nog veel meer gaan verdienen! Dus ik hoop echt dat hij terugkeert!"

Hoewel er zeker meer dan genoeg mogelijkheden zijn om het geliefde personage op een of andere manier terug te brengen, zullen ze er wel goed over moeten nadenken. Thanos zijn verhaal is goed uitgedacht, dus het zou zonde zijn als dit verprutst wordt.

NieuwsFilm

meest populair