Nieuwste Disney-revival luidt mogelijk gelijk volgende deel in

Nieuwste Disney-revival luidt mogelijk gelijk volgende deel in

Bette Midler gaat in op de mogelijkheid van een Hocus Pocus 3.

Hocus Pocus 2 ster Bette Midler praat over haar terugkeer naar de franchise voor een mogelijke Hocus Pocus 3. Het aankomende vervolg op Hocus Pocus uit 1993 komt bijna 30 jaar na het eerste deel.


Bekijk de afbeelding

Cult classic
In de lange tijd na de release is Hocus Pocus een cultklassieker geworden en heeft het een schare fans verzameld die staan te popelen om de langverwachte volgende film, en in het tijdperk van sequels en revivals kijken sommigen al naar de toekomst.


Bekijk de afbeelding

''Ik zou natuurlijk tekenen''
In een gesprek met EW geeft Midler antwoord op de vraag of er een mogelijke Hocus Pocus 3 komt.

"Ik weet het niet. Ik ben jaloers op andere acteurs die franchises hebben. Na 30 jaar zonder vervolg op Hocus Pocus, ben ik altijd jaloers geweest op mensen die hun favoriete personage meer dan eens mogen spelen. Als er een derde zou komen, zou ik natuurlijk tekenen, maar ik weet niet hoe. Ik kan me het verhaal niet voorstellen, maar ik hou van Winifred. Het is goed voor vrouwen. We blijven bij elkaar door de hel en hoog water, maar we veroorzaken chaos, en niet veel vrouwen veroorzaken zoveel chaos!"


Bekijk de afbeelding

Potentie
Midler's commentaar bevestigt haar liefde voor de franchise. In dit huidige tijdperk van sequels is haar vermelding van een potentiële franchise zeker mogelijk, vooral met de nostalgie die de films zeker zouden blijven opleveren.

NieuwsFilm

meest populair