Bekritiseerde 'The Last Jedi'-regisseur heeft hier geen spijt van

Bekritiseerde 'The Last Jedi'-regisseur heeft hier geen spijt van

Rian Johnson over zijn Episode VIII.

Regisseur Rian Johnson is nu vooral bekend om zijn Knives Out-films, maar enkele jaren geleden lag hij nog onder vuur na het verschijnen van Star Wars: The Last Jedi uit 2017. Fans waren niet bepaald blij met Episode VIII.

"Ik kan zeggen dat ik alles in een Star Wars-film heb gestopt wat ik maar zou willen in een Star Wars-film," zei de regisseur tegenover Gizmodo. "Ik denk dat dat is wat de ervaring voor mij definieert als ik ernaar terugkijk en waarom ik er zo dankbaar voor ben."

Geen spijt van creatieve aanpak
"Ik heb het gevoel dat ik, hoe je er ook naar kijkt, mijn moment heb gekregen. Ik heb het gedaan. Ik had veel geluk dat dat de mensen bij Disney en Lucasfilm en Kathleen Kennedy er waren om het creatieve proces beschermen, zodat ik echt kon doen wat ik wilde," vervolgde Johnson. "Dat is iets waar ik geen spijt van heb of iets dergelijks."

Johnson geeft aan dat hij al zijn ideeën voor de film heeft gebruikt en dat hij niets achter heeft gehouden voor het vervolg. "Weet je, ik heb het gevoel dat als je aan het einde van het proces komt en het gevoel hebt dat je nog iets op de plank hebt voor het vervolg, je het proces verkeerd hebt gedaan," voegde de regisseur er aan toe.

The Last Jedi is misschien wel de minst geliefde Star Wars-vervolgfilm. Je vindt de film gewoon op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair