Allernieuwste Stephen King-boek wordt nu al verfilmd

Allernieuwste Stephen King-boek wordt nu al verfilmd

Paul Greengrass is de regisseur.

Uiteindelijk zal elk verhaal van schrijver Stephen King verfilmd zijn. Dat kan bijna niet anders. Nu wordt bekend dat zijn nieuwste boek Fairy Tale al in de stijgers staat om verfilmd te worden. Er is zelfs een bekend regisseur aan boord.

Via Deadline wordt duidelijk dat Paul Greengrass de regie op zich zal nemen. Greengrass is bekend van films als United 93, Jason Bourne en 22 July.

"Het is onnodig om te zeggen dat ik een Paul Greengrass-fan ben en ik denk dat hij een geweldige keuze is voor deze film," deelde King in reactie op de aankondiging. Greengrass voegde toe: "Fairy Tale is een geniaal boek. Een klassiek avonturenverhaal en ook een verontrustende hedendaagse allegorie."

Fairy Tale van Stephen King wordt verfilmd
Het verhaal van Fairy Tale gaat over Charlie Reade, die eruit ziet als een gewone middelbare scholier. Hij is goed in honkbal en voetbal en een fatsoenlijke student. Maar hij draagt een zware last. Zijn moeder kwam om bij een auto-ongeluk toen hij tien was, en het verdriet dreef zijn vader tot drinken.

Charlie leerde daardoor hoe hij voor zichzelf moest zorgen, en zijn vader. Dan, wanneer Charlie 17 is, ontmoet hij een hond genaamd Radar en zijn ouder wordende baas, Howard Bowditch, een kluizenaar in een groot huis op de top van een grote heuvel, met een afgesloten schuur in de achtertuin waar vreemde geluiden te horen zijn.

NieuwsFilm

meest populair