Deze kaskraker is nu een dikke hit op Netflix

Deze kaskraker is nu een dikke hit op Netflix

The Secret Life of Pets 2 of Huisdiergeheimen 2 in de Netflix Top 10.

Met een opbrengst van 875 miljoen dollar was The Secret Life of Pets of Huisdiergeheimen in 2016 een enorme hit. Geen wonder dat in 2019 een tweede deel verscheen. Die film was ook een hit, al kon het met bijna 450 miljoen dollar niet tippen aan het origineel.

Sinds een paar dagen staat The Secret Life of Pets 2 of Huisdiergeheimen 2 van regisseur Chris Renaud op Netflix. Nu staat de film gelijk in de Netflix Top 10 en wel op de vierde stek.

In de Engelstalige versie hoor je stemmen van onder meer Harrison Ford, Kevin Hart, Jenny Slate, Albert Brooks, Lake Bell, Patton Oswalt, Dana Carvey, Bobby Moynihan en Tiffany Haddish.

Deel twee werd redelijk oke ontvangen door de critici. Op de Tomatometer staat de animatiefilm op een nette 60 procent. Het publiek was zelfs flink wat positiever gezien de 90 procent audience score.

The Secret Life of Pets 2 nu op Netflix
In het tweede deel maken Max en zijn eigenaar een wandeling, maar al snel wordt Max duidelijk dat het een valstrik is. De wandeling leidt namelijk direct naar het kantoor van de gevreesde dierenarts. Die blijkt experimenten op de dieren uit te voeren. Max en zijn vrienden willen er een stokje voor steken.

The Secret Life of Pets 2 gaan kijken? Je vindt de animatiefilm hier op Netflix. Overigens staat de eerste film ook op de streamer.



NieuwsFilm

meest populair