Stephen King tipt deze spannende film op Netflix

Stephen King tipt deze spannende film op Netflix

'I Came By' is volgens de schrijver zeker de moeite waard!

Stephen King is een van de beroemdste schrijvers vandaag de dag. Behoorlijk veel van zijn boeken zijn ook verfilmd. Denk bijvoorbeeld maar aan It, Carrie en natuurlijk The Shining, om er maar een paar op te noemen. King is zelf ook een filmfanaat, dus wanneer hij een film aanraadt, weet je dat het wel de moeite waard moet zijn!

De 74-jarige King is natuurlijk voornamelijk bekend van al zijn griezelverhalen, dus zelf kan hij ook wel genieten van een goede thriller- of horrorfilm. Op Netflix staat volgens de schrijver zo'n film, namelijk I Came By.

Verhaal
De film van regisseur Babak Anvari volgt een jonge rebelse graffitikunstenaar, die het op de huizen van de rijke elite gemunt. Hij stuit echter op een schokkend geheim waardoor hij niet alleen zichzelf maar ook zijn naaste omgeving in gevaar brengt.

De hoofdrol is weggelegd voor George MacKay. De acteur is de laatste jaren een bekend gezicht geworden in Hollywood, met glansrollen in films als Captain Fantastic en 1917. Volgens King is zijn nieuwe film ook zeker de moeite waard.

Tweet
King plaatste het volgende bericht op zijn Twitter-pagina:



Mocht je dus nog op zoek zijn naar een spannende film, weet dan dat de horrorlegende Stephen King je I Came By aanraadt!

NieuwsFilm

meest populair