Het Marvel-universum krijgt dit als opvolger van de Infinity Stones

Het Marvel-universum krijgt dit als opvolger van de Infinity Stones

Toch weer almachtige elementen.

Een nieuw gerucht stelt dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Ms. Marvel ons aan de vervangers, of opvolgers zo je wilt, van de Infinity Stones hebben onthuld. En daarmee ook de centrale MacGuffin van het MCU.

De site The Illuminerdi beweert op basis van bronnen 'dicht' bij Marvel Studios dat de Ten Rings van Shang-Chi en de armband van Kamala Khan allebei artefacten zijn van buitenaardse oorsprong. Het verhaal is dat ze allebei "lange tijd" geleden op Aarde achtergelaten zouden zijn. De oeroude wapens vervullen naar het schijnt dezelfde rol die past bij de Infinity Stones.

Belangrijke artefacten
Hints voor de oorsprong van de artefacten zagen we al in de derde aflevering van Ms. Marvel, waarin bleek dat de Clandestines de armband vonden in door de Britten bezet India, in een in elkaar gezakte tempel.

Kijkers zagen op de vloer van de resten van die tempel ook het logo van de Ten Rings, de criminele organisatie van Shang-Chi's vader Wenwu. En dat niet alleen: de armband zat aan de arm van een blauwhuidig lijk, waarmee de hint is dat ze van Kree afkomstig zijn.

Dat de Rings ouder zijn dan gedacht door Wenwu is inmiddels wel duidelijk. Ze bleken bovendien een signaal uit te dragen naar een andere planeet.

Of het gerucht nou klopt of niet, zeker is dat er meer plannen mee zijn.

NieuwsFilm

meest populair