Nieuwe Captain America wordt straks flink op de proef gesteld

Nieuwe Captain America wordt straks flink op de proef gesteld

Sam Wilson krijgt het nog zwaar.

Captain America: New World Order-regisseur Julius Onah legt uit hoe de aankomende film in het Marvel Cinematic Universe de leiderschapsvermogens van Sam Wilson op de proef moet stellen.

Sam Wilson nam het Captain America-kostuum over van Steve Rogers en had zelfs al een eigen televisieserie: The Falcon and the Winter Soldier, waarin hij uiteindelijk daadwerkelijk besloot het schild te accepteren.

Captain America: New World Order
Het verhaal van Captain America: New World Order blijft voorlopig natuurlijk nog geheim. Maar we weten onder meer dat The Leader voor het eerst sinds 2008 weer in het MCU te zien is als een van de grootste schurken van het project.

De opnames van Captain America: New World Order moeten volgend jaar beginnen en uiteindelijk lanceert de film in de lente van 2024, ergens tegen het einde van MCU Phase 5.

"We gaan hem echt testen," aldus de regisseur. Die verder ging:

"Nu hij de naam van Captain America heeft, gaat hij zich echt afvragen wat het betekent om te leiden. En alle acties en de emotionaliteit van het verhaal is ook echt zo gebouwd dat hij die vraag moet beantwoorden. Zijn waarden gaan veel bepalen van hoe het verder moet. Dat gaan we testen in deze film."

NieuwsFilm

meest populair