'Star Wars'-fans zouden zomaar eens dé film kunnen krijgen die ze willen

'Star Wars'-fans zouden zomaar eens dé film kunnen krijgen die ze willen

The Mandalorian zou kunnen eindigen met een grootse film.

Jon Favreau en Dave Filoni hebben al een eindspel in gedachten voor The Mandalorian. De serie leidde tot groot succes voor Disney+, en leidde tot een universum van series: Skeleton Crew, Ahsoka en The Book of Boba Fett zijn daar allemaal onderdeel van.

Het zijn opwindende tijden voor Star Wars-fans, al wil het op het filmvlak nog niet helemaal vlotten. Zo bleek recent dat zelfs de film Rogue Squadron het niet haalt en voorlopig gewoon niet meer in de bioscoop uitgebracht gaat worden.

The Mandalorian-film?
De vraag is voor fans natuurlijk wanneer ze dan eindelijk weer eens een Star Wars-film kunnen zien. Uitvoerend producent Rick Famuyiwa van de serie The Mandalorian ontkent dat er plannen zijn voor een The Mandalorian-film, maar misschien kan het wel.

"Ja, nee, daar heb ik echt geen idee van," begon Famuyiwa toen hem daarnaar gevraagd werd. Waarop acteur en hoofdrolspeler Pedro Pascal zei: "Ik zal voor hem antwoorden. Ja, dat wil hij wel."

"Hij wil dat wel, want het is een geweldig idee. Als er niet al een gesprek plaatsvindt, dan zal dat na vandaag zeker wel het geval zijn."

Pascal noemde zo'n The Mandalorian-film eerder al onvermijdelijk.

NieuwsFilm

meest populair