Ster van 'Buffy the vampire slayer' terug van weggeweest in grappig schooldrama

Ster van 'Buffy the vampire slayer' terug van weggeweest in grappig schooldrama

De Netflix-film 'Do Revenge' is net uit, maar nu al een groot succes

Sarah Michelle Gellar, de tienerster uit de destijds immens populaire serie Buffy the vampire slayer, pakt een ander spannend schooldrama op.

Na een tijdje rust, ze stond als kind al in de spotlights, komt zij sterk terug als de directrice van een school in de Netflix-film Do Revenge. De film is net uit, maar nu al een groot succes door het thema bedrog, de Gen Z jongeren en hun slang, en de populaire cast uit de series Riverdale en Stranger Things.

Exclusief interview
"Door een tijd tussenuit zijn, waardeer ik de filmset weer des te meer," zegt de nu 45-jarige actrice uit de enge The Grudge-films in een exclusief interview in The New York Times. Het artikel staat hier. Sarah Michelle Gellar is alweer druk bezig met haar volgende filmproject Teen Wolf, een spin-off van Buffy the vampire slayer, waarbij zij naast actrice ook optreedt als producer.

Sarah Michelle startte als kind al op de set en noemt deze fase in de filmindustrie haar volwassen fase. De camera's draaien nu op haar voorwaarden. Sarah Michelle startte als kind al op de filmset en zegt: "Dat heb ik op een eerlijke manier verdiend. Ik kom nu met veertig jaar aan ervaring. Sommige ervaringen zijn goed, andere slecht en weer andere vallen er tussen in."

Eigen productiemaatschappij
Sarah Michelle Gellar heeft een eigen productiemaatschappij met haar man Freddie Prinze Jr. Vanwege haar rol in de film Cruel Intentions kreeg zij het scenario van Do Revenge toegestuurd. De vraag was of zij het interessant genoeg vond voor verfilming.

De rol van de directrice bestond toen nog niet en werkte zij samen uit met de schrijfster Jennifer Kaytin Robinson, gebaseerd op haar personage in Cruel Intentions. Het resultaat is een grappige, valse film geworden met tieners die voor zichzelf opkomen.

Het Instagram-bericht van Sarah Michelle Gellar staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair