Wordt Naomi Watts (King Kong) de volgende grote Marvel-schurk?

Wordt Naomi Watts (King Kong) de volgende grote Marvel-schurk?

De actrice aast op een slechterikenrol in het MCU.

Marvel weet elke keer weer grote namen te strikken voor hun slechteriken. Zo hebben we o.a. al Josh Brolin, Cate Blanchett en Christian Bale als villains gezien, om er maar een paar te noemen. Misschien dat ook Naomi Watts in de toekomst deel uit gaat maken van dit prestigieuze lijstje.

Marvel heeft zelf nog geen contact opgenomen met de actrice, maar Watts hoopt zelf wel dat het er van komt. De 53-jarige Britse actrice, o.a. bekend van King Kong en Mulholland Drive, laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Reactie
Zo zegt Watson: "Mijn kinderen zijn gek op de Marvel-films. Ik zou het dan ook echt super gaaf vinden als ik een schurk zou mogen spelen. Films die mijn kinderen zullen appreciëren staan namelijk hoog op mijn lijstje".

"Ik weet ook zeker dat als ik in een Marvel-film speel dat ze me dan een stuk cooler vinden dan nu" grapt ze. "Dus ja, als Marvel me vraagt voor een project ben ik zeker van de partij!"

Goed mogelijk
Marvel vindt het altijd interessant om te werken met bekende namen en aangezien ze elk jaar maar liefst minstens drie speelfilms willen uitbrengen zijn ze altijd op zoek naar nieuw talent. Daarbovenop komen ook nog eens alle series die op Disney+ verschijnen. Wie weet zien we Watts dus de komende jaren eveneens haar opwachting maken in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair