'Doctor Strange 2' concept-art onthult een bizarre Doctor Strange-variant

'Doctor Strange 2' concept-art onthult een bizarre Doctor Strange-variant

Doctor Strange in the Multiverse of Madness had een aantal ongebruikte ontwerpen voor karaktervarianten, deze is wel heel bizar

In Doctor Strange In the Multiverse of Madness reizen de personages door verschillende universums. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Stephen Strange oog in oog kwam te staan met verschillende varianten van zichzelf. Nu is er een variant opgedoken die het grote doek niet heeft gehaald.


Bekijk de afbeelding

Concept art
Zoals de concept-art laat zien, hadden we een aantal zeer vreemde Stranges kunnen zien die mogelijk in de film waren opgenomen als Scott Derrickson de regisseur van de film was gebleven.



"Marvellous Melvyn' was een werk dat ik heel vroeg in de eerste lockdown voltooide naar aanleiding van een alternatief 'Strange'-universum in het script van Scott Derrickson dat vervolgens veranderde met de komst van Sam Remi." Schrijft de kunstenaar onder de instagram post.


Bekijk de afbeelding

Het is mogelijk dat Marvel Studios hun eerste multiversum film te ver zou kunnen hebben geduwd als het gaat om het aantal werelden en varianten die het gebruikte. Maar de film werd ook bekritiseerd voor het beloven van meer dan het uiteindelijk leverde.

NieuwsFilm

meest populair