Eerste reacties op 'Amsterdam': een nieuwe hit voor Christian Bale en Margot Robbie?

Eerste reacties op 'Amsterdam': een nieuwe hit voor Christian Bale en Margot Robbie?

De volgende film van regisseur David O. Russell.

Van regisseur David O. Russell zagen we in 2015 zijn laatste film: Joy met onder meer Jennifer Lawrence. Daarvoor leverde hij enkele grote titels af met The Fighter, Silver Linings Playbook en American Hustle.

Nu is het dan eindelijk tijd voor zijn volgende film en die leent zijn titel aan onze hoofdstad. Voor Amsterdam werkt O. Russell uiteraard weer samen met grote namen, zoals Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington. Om er maar een paar te noemen.

Eerste reacties op Amsterdam
De film is ondertussen in première gegaan voor de pers en op Twitter zijn de eerste korte reacties verschenen. In tegenstelling tot de positieve reacties die we van de "eerste online reacties" gewend zijn, krijgt de film weinig steun.

"Een ingewikkelde puinhoop die nooit zo interessant is als het denkt dat het is," schrijft Matt Neglia van The Next Best Picture. Ook lezen we zaken als "kronkelend" en "komt slechts af en toe tot leven".

Maar er zijn ook positieve woorden te vinden, zoals "vaak erg grappig dankzij de volledig toegewijde, getalenteerde cast". Hieronder een greep uit de reacties.







NieuwsFilm

meest populair