Nicolas Cage solliceert naar opmerkelijke rol in 'Batman 2'

Nicolas Cage solliceert naar opmerkelijke rol in 'Batman 2'

De acteur heeft al behoorlijk wat ideeën!

Nicolas Cage heeft natuurlijk al in heel wat films gespeeld, maar de laatste jaren is de acteur weer volledig terug in de spotlights dankzij sterk onthaalde films zoals Pig en The Unbearable Weight of Massive Talent. Nu heeft de met een Oscar bekroonde acteur zijn zinnen gezet op een superheldenrol.

Cage weet hoe het is om in een superheldenfilm te spelen. Niet alleen was de acteur bijna te zien als Superman, hij speelde ook een belangrijke rol in de eerste Kick-Ass-film, namelijk de grove en gewelddadige superheld Big Daddy en was natuurlijk te zien als Ghost Rider. Nu wil de acteur echter een DC-schurk spelen.

Batman-villain
Cage wil namelijk maar wat graag in de huid kruipen van Egghead, een bekende Batman-schurk. De acteur was recentelijk te gast bij de podcast Happy Sad Confused, waar hij zich uitliet over Egghead en waarom hij denkt dat deze rol perfect bij hem past.

Cage begint: "Egghead werd gespeeld door Vincent Price. Hij is een geweldige acteur en ik heb zoveel van hem genoten toen ikzelf nog een kind was. Ik keek vaak Batman, maar dat was voornamelijk om Vincent Price te zien. Ik vind Egghead ook een geweldig personage!"

Fan
Zo vervolgt Cage door te zeggen dat hij een grote fan is van de schurk: "Al zijn zinnen beginnen met 'Egg-cellent', of hij vindt het 'Egg-static'. Ik zal Warner Bros niet bellen en vragen voor de rol, maar ik zou het wel heel leuk vinden om te doen!"

"Op de rode loper wordt ik wel vaker gevraagd welk personage ik graag zou willen spelen en ik wil dan een leuk antwoord kunnen geven, dus doe mij maar Egghead. Ik denk echter dat je hem ook heel eng en indrukwekkend zou kunnen neerzetten. Ik heb er al heel veel over nagedacht, maar dat ga ik voorlopig nog niet met jullie delen!" Hopelijk hoeft dat ook niet en gaan we het gewoon in de toekomst zien!

NieuwsFilm

meest populair