Netflix deelt duistere en intenste trailer voor nieuwe thriller ´The Stranger´

De film met o.a. Joel Edgerton (The Gift, 2015) draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.

Jan-Peter Rook 21 september 2022 07:08 in Video
Netflix heeft een trailer gedeeld van The Stranger, een enorm duistere Australische thriller met in de hoofdrol Joel Edgerton (The Gift, 2015). Hij speelt een agent die een band moet opbouwen met een gevaarlijke moordverdachte, een opdracht die hem niet in de koude kleren gaat zitten.


Twee vreemden, gespeeld door Sean Harris en Joel Edgerton, raken aan de praat tijdens een lange vlucht. De een is een moordverdachte en de ander een undercoveragent die hem wil oppakken. Hun ongemakkelijke nieuwe vriendschap staat centraal in deze thriller, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de grootste onderzoeken en undercoveroperaties in Australië.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit o.a. Steve Mouzakis, Gary Waddell, Fletcher Humphrys, Matthew Sunderland, Ewen Leslie, Alan Dukes, Jada Alberts en Cormac Wright. The Stranger is een film van schrijver en regisseur Thomas M. Wright.

De film van distributeur The Searchers draait vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscopen. Buiten Nederland verschijnt de film op Netflix.
NieuwsFilm