Ana de Armas weigerde bijna deze toprol vanwege 'vervelende titel'

Een latina verzorgster? Nee bedankt!

Ana de Armas weet de laatste jaren de ene na de andere grote rol te bemachtigen. Zo was ze te zien in No Time to Die en schittert ze als Marilyn Monroe in de Netflix-film Blonde. Toch zei de actrice bijna nee voor een rol die sterk onthaald werd.

Het gaat hier om Knives Out. De Armas speelt een belangrijke rol in het eerste deel. De film werd erg sterk onthaald, waardoor Netflix de rechten opkocht voor alle vervolgen, die dan dus ook op de streamingdienst te zien zullen zijn.

Rol
Hoewel De Armas niet terugkeert voor het vervolg, genaamd Glass Onion, was ze uitstekend in het eerste deel. Toch wilde ze oorspronkelijk de rol weigeren. Tijdens een recent interview laat de geliefde actrice zich erover uit.

Zo zegt ze: "Toen ik de auditie papieren kreeg stond er alleen: 'Latina, verzorgster'. Ik dacht echt bij mezelf wat is dit? Ik heb toen ook contact opgenomen met het filmteam en zei: 'Vertel mij eens waarom dit de moeite waard is, anders laat maar zitten'."

Dus toch
De Armas vervolgt: "Ik weigerde in eerste instantie dan ook, maar toen ik hele script zag dacht ik echt van: 'Oh sh*t, dit is echt super!' Ik deed daarna dan ook meteen de auditie!"

NieuwsFilm

meest populair