Gerucht: Marvel Studios maakt 'Astonishing X-Men'

Dit zou het verhaal worden van de eerste X-Men film in het Marvel Cinematic Universe.

Het blijft op dit moment vooral gissen naar welke film Marvel Studios gaat maken met de bekende Marvel-mutanten alias de X-Men. Nu is er een nieuw gerucht en deze meldt dat Marvel de comic Astonishing X-Men naar het witte doek gaat vertalen. Met een beetje zout? Ja, dat voorlopig wel.

Sinds 2017 is Marvel Studios weer eigenaar van de X-Men rechten en kan daardoor mutanten gebruiken in zijn producties. Tot op heden is dat beperkt gebleven tot Kamala Khan alias Ms. Marvel, het eerste personage in het Marvel Cinematic Universe waarvan we weten dat het een mutant is.

Nu komt Screen Geek met het gerucht dat Marvel Studios de strip Astonishing X-Men als basis gebruikt voor een eerste X-Men film in het MCU.

Eerste X-Men film van Marvel Studios: Astonishing X-Men
De strips van Joss Whedon (The Avengers) en John Cassaday hebben een team dat bestaat uit Cyclops, Emma Frost, Wolverine, Beast, Shadowcat, Colossus en de nieuwkomer Armor. Een leuke mix van bekende en minder bekende mutanten.

In de comic vechten deze X-Men tegen een buitenaards ras dat de Aarde wil vernietigen. Ook wordt de Danger Room geïntroduceerd en een geneesmiddel tegen mutaties verspreid. Opvallend is dat Professor X niet bestaat in dit X-Men verhaal.

De verwachting is dat Marvel Studios niet eerder dan na Avengers: Secret Wars een X-Men film gaat uitbrengen. Wel wordt verwacht dat de eerste zaadjes geplant worden in de Multiverse Saga.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair