Hollywood sluit Will Smith weer langzaam in zijn armen

Nieuws over zijn films Emancipation en Brilliance.

Bram de Groot 22 september 2022 07:23 in Algemeen
Eerder dit jaar stond Will Smith er niet zo goed op bij de media. De acteur werd (terecht of onterecht) behoorlijk afgekraakt nadat hij komiek Chris Rock een klap verkocht toen hij een grap maakte ten koste van Smiths vrouw Jada Pinkett Smith.

Enkele maanden later en een hoop excuses van Smith verder kijken de grote studio's hoe ze de projecten met de Oscarwinnaar weer nieuw leven in kunnen blazen. Er is nieuws over de films Emancipation en Brilliance.

Emancipation binnenkort op Apple TV+?
Jeff Sneider van The Ankler meldt nu dat Apple TV+ de film Emancipation van regisseur Antoine Fuqua en met Smith begin december wil uitbrengen. Eerder werd de film nog uitgesteld tot in 2023, maar nu lijken de bazen bij Apple te hopen dat de film nog mee kan dingen naar de nodige filmprijzen.


Brilliance vindt Marvel-regisseur
De film Brilliance heeft volgens Deadline een regisseur gevonden in Ms. Marvel-regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy. Het is nog onduidelijk of Smith in de film te zien zal zijn, producent is hij in ieder geval wel.

De film is naar verluidt een passieproject van Smith en schrijver/producent Akiva Goldsman en al sinds 2014 in ontwikkeling.

NieuwsFilm