Ana de Armas walgt ervan dat naakt uit 'Blonde' op het internet staat

Ana de Armas walgt ervan dat naakt uit 'Blonde' op het internet staat

Maar Ana de Armas is nuchter: "ik heb het niet in mijn macht".

Einde deze maand verschijnt op Netflix de veelbesproken film Blonde. In die film speelt Ana de Armas (No Time to Die) niemand minder dan Marilyn Monroe. De film zal naar verluidt voldoende naakt bevatten.

En die foto's van De Armas zullen ongetwijfeld snel over het internet verspreid worden. De actrice is zich er van bewust en sprak erover met Variety. "Ik weet wat er viral zal gaan, en het is walgelijk," aldus De Armas.

"Het is verontrustend voor me om er alleen maar aan te denken. Ik heb er geen controle over. Je hebt niet echt controle over wat ze doen en hoe ze dingen uit hun context halen," zei de Armas over haar naaktscènes in de film.

"Ik denk niet dat het me op me op andere gedachte heeft gebracht, het geeft me gewoon een slecht gevoel als ik nadenk over de toekomst van die clips."

Ana de Armas in Blonde
"Ik heb dingen in deze film gedaan die ik nooit voor iemand anders zou hebben gedaan, ooit," zei de Armas al eens eerder. "Ik deed het voor haar en ik deed het voor Andrew."

Blonde van regisseur Andrew Dominik (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James) staat op 28 september op Netflix en de film heeft een NC-17 leeftijdsclassificatie. In Nederland is dat "18 jaar en ouder".



NieuwsFilm

meest populair