Jennifer Lopez helpt anderen verder met hun toekomst

'We lopen niet zonder antwoorden rond'

Vera 22 september 2022 13:14 in Celebrity
Afgelopen zaterdag sprak Jennifer Lopez op een latina-event in Los Angeles. De actrice uit Marry me wil latina's helpen starten met een eigen onderneming en stelt daartoe kapitaal beschikbaar. Haar afkomst is belangrijk en zij is trots op wie zij is.

Op het event vertelt zij waarom zij aan de funding van latina's begint: "Ik zie mensen die zijn zoals ik was toen ik begon. Ik voelde mij een eenhoorn in Hollywood bij mijn start. Ik zag er anders uit, had een andere afkomst. Ik was uniek. Ik vond dat niet erg. Het is fijn dat je uniek bent. We hebben die handen nodig die ons hoog houden."

Advies aan kinderen
Op het event deelt zij ook wat zij aan haar tweeling van 14 jaar vertelt om hen te motiveren: "Vind in jezelf wie je kunt zijn en wie je gelooft dat je bent. Geef jouw beeld niet op."

"Leer van mensen die het goed hebben gedaan. Maak die ideeën passend voor jou. Wees je eigen leider en volg een ander niet, want elk heeft zijn eigen pad. Er zijn meer manieren om een doel te bereiken."

"En luister naar je ouders. We lopen niet zonder antwoorden rond, ook al denk je dat wel op jouw leeftijd."

"Geef nooit op. Luister en wees sterk. Wees aardig maar resoluut. Wees gul maar standvastig. Wees zorgzaam maar professioneel. Wees open maar denk aan je grenzen. En wees vooral eerlijk."

De video van Access staat op YouTube en hieronder.


NieuwsFilm