Harry Styles spuugt op acteur Chris Pine tijdens première

Olivia Wilde reageert op incident dat internet bezighoudt.

FilmTotaal 22 september 2022 16:06 in Celebrity
Spuugde Harry Styles nou wel of niet op Chris Pine tijdens de première van hun film Don't Worry Darling op het filmfestival van Venetië? Het is een vraag die het internet al weken bezighoudt. Regisseur Olivia Wilde komt nu eindelijk met het antwoord.

Don't Worry Darling wordt geplaagd met de nodige roddels over bonje tussen verschillende sterren die hebben meegewerkt aan de thriller. Zo zou Florence Pugh niet blij zijn geweest met Wilde nadat de regisseur een relatie kreeg met Styles tijdens de opnames.

Spuugincident
Onlangs gebeurde er bij het filmfestival van Venetië iets opmerkelijks. Na de première van Don't Worry Darling ging namelijk een filmpje rond op social media waarin het net leek of Styles spuugde op Pine. Deze werd al snel trending. Veel mensen vonden hierin de bevestiging dat men elkaar niet kan luchten of zien.

Volgens Wilde gaat het hier - wederom - over een hoop ophef om niets. Zij reageerde deze week in The Late Show van presentator Stephen Colbert voor het eerst op het vermeende spuugincident.

De Hollywoodster, die eerder de alom geprezen film Booksmart afleverde, maakte in de talkshow korte metten met de online roddelcultuur van vandaag de dag. "Sommige mensen zijn gewoon continu op zoek naar drama", zei ze. "Ik denk dat dit een goed voorbeeld daarvan is".NieuwsFilm