Niemand kan het verhaal van 'Avatar 2' raden volgens James Cameron

De franchise neemt een totaal onvoorspelbare wending volgens de 'King of the World'.

Zilko Tarici 23 september 2022 10:08 in Algemeen
Avatar-regisseur James Cameron beweert dat het publiek niet zal weten te voorspellen hoe het verhaal van sequel Avatar: The Way of Water gaat verlopen. Lees hieronder de volledige opmerking van Cameron.

The Way of Water speelt zich ruim 10 jaar na de gebeurtenissen uit Avatar af en focust zich op de terugkerende personages Jake Sully (Sam Worthington) en zijn Na'vi-partner Neytiri (Zoe Saldaña). We zien hoe de twee moeten strijden voor de levens van hun gezin.

De eerste Avatar was weliswaar een monumenteel succes, maar sommige kijkers bekritiseerden de film voor het simplistische en voorspelbare verhaal dat veel zou lijken op andere, soortgelijke films.

Een nieuwe insteek
De hoop is nu dat de Avatar-vervolgen minder voorspelbaar zullen zijn, en dat zou volgens Cameron ook écht het geval zijn. De Oscarwinnaar zei er het volgende over:

"Ik garandeer je dat je het verhaal niet kunt voorspellen. Mensen haten het om naar een voorspelbare film te gaan. En ik denk niet dat dit hier het geval is. Ik daag eenieder uit om te voorspellen waar dit verhaal heen gaat."

Avatar: The Way of Water draait vanaf 16 december wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm