Salma Hayek en Penélope Cruz lijken wel erg op elkaar

'Zij is mijn style zus'

Vera 22 september 2022 18:23 in Celebrity
Salma Hayek complimenteert regelmatig anderen die zij graag mag op haar Instagram-account. Dat varieert van een film of een boek tot een gezellige tijd samen.

De 56-jarige ster uit Eternals plaatst nu een lief Instagram-bericht met een foto van haar in een zwarte avondjurk. Bij hetzelfde bericht plaatst zij een foto van de 48-jarige Penélope Cruz in een soortgelijke zwarte japon.

Beide jurken hebben een simpel lijfje, terwijl de rokken glinsteren. Beide dames hebben hun haar stijlvol en losjes opgestoken, terwijl de make-up geraffineerd maar natuurlijk is gehouden.

Salma Hayek schrijft bij het bericht hieronder: "Penélope mag dan wel niet mijn tweelingzus zijn, maar zij is wel mijn style zus."Even elegant
En dat klopt helemaal. Beide dames zien er altijd even elegant en vrouwelijk uit. Daarnaast hebben zij nog meer gemeen: beiden zijn een tikje eigenwijs.

En als zij elkaar ergens anders treffen, zoals in het bericht hieronder, dan valt opnieuw hun smaak op. Beiden hebben soortgelijke hoeden op en casual kleding. Alweer style zusjes.NieuwsFilm